Рецепт Геніальні баклажани фото

Геніальні баклажани
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся секретом, як легко приготувати фаршировані баклажани. Рецепт геніальний без жодного перебільшення! Баклажани виходять дуже ситними, можуть виступати в якості самостійного блюда.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати геніальні баклажани. Головна особливість рецепта - баклажани розкочуються качалкою, щоб потім їх було легше фарширувати. Тому краще вибирайте баклажани невеликого розміру. Начинку вибирайте на свій смак. Також баклажани можна запекти в духовці.

  • Баклажан - 3 штуки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Рослинна м'ясо - 40-50 грам (соєва)
  • Томатний соус - 100 грам
  • Грибна приправа - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
геніальні баклажани - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
геніальні баклажани - фото крок 2
Замочіть рослинне м'ясо в гарячій воді. Потім промийте в холодній і відіжміть. Наріжте його на маленькі шматочки.
геніальні баклажани - фото крок 3
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник порізаний кубиками до м'якості. Додайте рослинне м'ясо, влийте соєвий соус і посипте грибною приправою. Смажте всі разом 6-8 хвилин.
геніальні баклажани - фото крок 4
Баклажани розкачайте качалкою з усіх боків, щоб вони стали плоскими. Робіть це обережно, щоб шкірка не лопнула.
геніальні баклажани - фото крок 5
Зробіть в кожному баклажані надріз уздовж, наповніть начинкою.
геніальні баклажани - фото крок 6
Перекладіть фаршировані баклажани в сковороду. Розведіть томатний соус з водою, полийте їм баклажани. Гасіть їх 30 хвилин під закритою кришкою до м'якості.
геніальні баклажани - фото крок 7
Геніальні баклажани готові, смачного!

Схожі рецепти