Рецепт Гарнір з рису фото

Гарнір з рису
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Набрид звичайний відварений рис і хочеться чогось новенького? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати гарнір з рису без праці і з користю для здоров'я. Прекрасний гарнір до м'яса, птиці або риби!

Опис приготування:

Такий гарнір стане улюбленим на вашому столі. Для рецепта не обов'язково використовувати свіжі овочі, підійдуть заморожені. Також можна імпровізувати з овочевим наповнювачем на ваш смак, додайте болгарський перець, додайте каррі або куркуму - і страва заграє східними нотками.

  • Мал - 150 грам
  • Кукурудза - 150 грам (консервована)
  • Горошок зелений - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
гарнір з рису - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гарнір з рису - фото крок 2
Рис заздалегідь відварити в підсоленій воді до готовності. Можна використовувати залишки рису від вчорашнього вечері.
гарнір з рису - фото крок 3
Цибулю і моркву наріжте кубиками.
гарнір з рису - фото крок 4
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
гарнір з рису - фото крок 5
Додайте кукурудзу, слив з неї попередньо рідина і зелений горошок (я використовувала заморожений).
гарнір з рису - фото крок 6
Обсмажте все разом протягом 1-2 хвилин.
гарнір з рису - фото крок 7
Додайте рис, сіль за смаком і мелений перець.
гарнір з рису - фото крок 8
Все перемішайте і прогрійте під кришкою на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Гарнір з рису готовий.
гарнір з рису - фото крок 9
Можна подавати страву з рибою, птахом або м'ясом, а можна самостійно зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти