Дитяче пюре з курки і рису
(покроковий рецепт з фото)
Домашньому пюре для першого прикорму я довіряю більше, ніж магазинному. Тут все свіже і зрозумілий склад. Тим більше великі терміни придатності бентежать. Якщо ви того ж думки, то ловите новий рецепт.
Як завжди такий варіант підійде для дієтичного та здорового харчування. У ньому немає нічого, що може викликати алергію або створити тяжкість в шлунку. Тільки користь і вітаміни. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати дитяче пюре з курки і рису. Цікавим доповненням буде яблуко.
- Вода - 240 мілілітрів
- Мал - 150 грам
- Куряче філе - 100 грам
- Яблуко "фуджі" - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Базилік, листок - 2 штуки
- Курячий бульйон - 240 мілілітрів (або молоко)
1. Для початку наріжте середніми шматочками очищене яблуко і моркву, а також курку.
2. Мал промийте кілька разів в воді.
3. Потім поставте варитися рис з водою в рисоварку, пароварку, в каструлю або мультиварку (на ваш вибір).
4. Тим же часом приготуйте на пару морква, яблуко, курку і базилік. На це піде близько 20-25 хвилин.
5. Коли всі продукти будуть готові, змішайте їх в блендері з бульйоном і подрібніть в пюре. Смачного!