Гарбузове насіння зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Насіння гарбуза дуже корисні, але подобаються, на жаль, не всім. Саме тому я пропоную нескладний, але вельми оригінальний варіант їх запікання. Рекомендую хоча б раз спробувати його абсолютно всім
Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати гарбузове насіння зі спеціями. В даному випадку використовується сіль, перець, паприка і мелений часник, але ви можете взяти і будь-які інші спеції, які є під рукою. Виходить не тільки смачно, але і нереально ароматно! Такі насіння можна їсти просто так або ж додавати в салати, каші, пироги і т.Д.
- Насіння гарбузове - 3/4 склянки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, часник, паприка і т.Д.)
- Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
1. Насіння дістаньте з гарбуза, відокремте від м'якоті і промийте як слід.
2. Викладіть на рушник і обсушити.
3. На деко налийте олію і викладіть насіння. Додайте сіль і спеції, перемішайте як слід. Розподіліть насіння рівномірно по листу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
4. Запікайте хвилин 25-30, перемішуючи кожні 10 хвилин. Готові насіння будуть рум'яними. Остудіть їх трохи - і можна подавати.