Рецепт Фрикадельки з індички фото

Фрикадельки з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Фрикадельки

Спеції надають м'ясу індички неймовірний смак і аромат. Фрикадельки виходять ніжні, соковиті і ароматні. Такого страви ви ще не пробували!

Фрикадельки готуються дуже просто. Змішайте фарш, сухарі, яйце, сметану, сіль і спеції і сформуйте фрикадельки. Обваляйте їх у борошні, обсмажте з усіх боків на повільному вогні. Приготуйте на гарнір розсипчастий рис, додайте зелена цибулька і подавайте на стіл. Смачного!

  • Фарш з індички - 1 кілограм
  • Панірувальні сухарі - 0, 75 склянки
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
  • Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
  • Сухе орегано - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Подрібнений базилік - 2 чайних ложки
  • Подрібнений розмарин - 2 чайних ложки
  • Сухий перець чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - За смаком
фрикадельки з індички - фото крок 1
З'єднайте в мисці фарш, сухарі, яйце, сметану, сіль і спеції.
фрикадельки з індички - фото крок 2
І добре вимішайте.
фрикадельки з індички - фото крок 3
З фаршу сформуйте фрикадельки і обваляйте їх у борошні.
фрикадельки з індички - фото крок 4
Розігрійте на сковороді олію і викладіть фрикадельки.
фрикадельки з індички - фото крок 5
Обсмажте на повільному вогні з усіх боків протягом 10 хвилин. На стіл подавайте з рисом і зеленою цибулькою.

Схожі рецепти