Фрикадельки з індички
(покроковий рецепт з фото)
Спеції надають м'ясу індички неймовірний смак і аромат. Фрикадельки виходять ніжні, соковиті і ароматні. Такого страви ви ще не пробували!
Фрикадельки готуються дуже просто. Змішайте фарш, сухарі, яйце, сметану, сіль і спеції і сформуйте фрикадельки. Обваляйте їх у борошні, обсмажте з усіх боків на повільному вогні. Приготуйте на гарнір розсипчастий рис, додайте зелена цибулька і подавайте на стіл. Смачного!
- Фарш з індички - 1 кілограм
- Панірувальні сухарі - 0, 75 склянки
- Крем - 0, 5 склянки
- Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
- Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
- Сухе орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Подрібнений базилік - 2 чайних ложки
- Подрібнений розмарин - 2 чайних ложки
- Сухий перець чилі - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - За смаком
З'єднайте в мисці фарш, сухарі, яйце, сметану, сіль і спеції.
І добре вимішайте.
З фаршу сформуйте фрикадельки і обваляйте їх у борошні.
Розігрійте на сковороді олію і викладіть фрикадельки.
Обсмажте на повільному вогні з усіх боків протягом 10 хвилин. На стіл подавайте з рисом і зеленою цибулькою.