Рецепт Франкфуртський овочевий суп фото

Франкфуртський овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Франкфуртський овочевий суп - дуже простий в приготуванні овочевий суп, що користується великою популярністю в Німеччині. Готується навіть з заморожених овочів, тому хороший круглий рік.

Опис приготування:

Франкфуртський овочевий суп, як і більшість інших страв німецької кухні, простий і невигадливий в приготуванні. Як на мене, важливу роль тут відіграє бекон - без нього було б достатньо прісно і нудно. А ось з беконом виходить хоч і легкий, але досить насичений у смакову плані супчик. Можна варити і на звичайній воді, без яловичого бульйону - тоді виходить ще легше. Коротше кажучи, рецепт вітає імпровізацію ​​Удачі!

  • Морква - 300 грам
  • Петрушка корінь - 50 грам
  • Кольрабі - 1 штука
  • Селера стеблової - 80 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Квасоля зелена стручкова - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Чебрець - 5 грам
  • Бульйон яловичий - 2 L
франкфуртський овочевий суп - фото крок 1
Морква і корінь петрушки чистимо і дрібно рубаємо - як на звичайний суп.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 2
Далі невеликими кубиками нарізаємо кольрабі.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 3
Тонкими кільцями нарізаємо цибулю-порей.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 4
Цвітну капусту розбираємо на суцвіття.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 5
Копчений бекон дрібно нарізаємо і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого - буквально пару хвилин. Найкраще обсмажувати не в сковороді, а прямо в тій каструлі, в якій буде варитися суп.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 6
Додаємо до бекону цибулю-порей, обсмажуємо ще 1 хвилину.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 7
Тепер додаємо корінь петрушки і морква, перемішуємо і обсмажуємо ще 2 хвилини.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 8
Тепер додаємо кольрабі та селеру. Перемішуємо і обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 9
Тепер додаємо цвітну капусту, стручкову квасолю і зелений горошок. У мене були заморожені. Перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.
франкфуртський овочевий суп - фото крок 10
Перекладаємо все овочі в каструлю, заливаємо бульйоном. Додаємо сіль, чебрець, перець, часник. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин без кришки. Готово!

Схожі рецепти