Французький пиріг за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування французького пирога за 5 хвилин хороший тим, що готується з доступних кожному продуктів, - цибуля, сир, гриби, яйця і сметана. Так що відмінний варіант для вечері або обіду!
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати французький пиріг за 5 хвилин, і ніколи не робили таку просту випічку, - терміново пора виправляти! Адже як ви зможете побачити, робиться пиріг до непристойності просто, і я впевнена, вам він дуже сподобається. Смак дуже ніжний, і, що добре, такий французький пиріг за 5 хвилин в домашніх умовах однаково гарний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Щасти вам готування!
- Маргарин - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 щіпка
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сирок плавлений - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - За смаком
1. Робимо тісто. Маргарин заморозимо і трьом на дрібній тертці. Додамо сметану і соду, перемішаємо. Мука харчування.
2. Добре вимісити тісто руками, і поки відправимо його в холодильник.
3. Тим часом на рослинному маслі обсмажуємо цибулю півкільцями і порізані гриби. Солимо і перчимо до смаку.
4. Яйця трохи збиваємо вінчиком. Додамо начинку зі сковорідки і натерті сирки.
5. Testo частка на дві частини. З однієї розгортаємо тонкий корж і викладаємо на трохи змащене маслом деко. Викладаємо начинку.
6. З тесту формуємо "кришечку" для пирога, і прикраса. Запікаємо до рум'яної скоринки. Смачного!