Рецепт Французькі тости з яблуками фото

Французькі тости з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування
На сніданок
Тости

Французька кухня славиться по всьому світу своєю вишуканістю та смаковими якостями. Сьогодні я розповім, як приготувати французькі тости з яблуками, які відмінно підходять до сніданку або перекусу.

Такі тости можна сміливо подавати замість звичної яєчні або бутербродів. Особливо до смаку вони припадуть діткам, які так люблять солодке. Готову страву можна прикрасити кулькою морозива або вершковим сиром. Яблука можна замінити або доповнити грушами, горіхами. Подаю страву обов'язково гарячим, відразу зі сковороди.

  • Яблуко - 2 штуки
  • Печиво - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - За смаком
французькі тости з яблуками - фото крок 1
1. Яблука мою і розрізаю на 2 частини, вичищаю насіння, плоди очищаю від шкірки.
французькі тости з яблуками - фото крок 2
2. Підготовлені яблучні дольки нарізаю невеликими шматочками.
французькі тости з яблуками - фото крок 3
3. Сковороду відправляю на вогонь, кладу в неї шматочок вершкового масла, розтоплюю його, а потім викладаю яблука. Обсмажую їх на середньому вогні. Додаю до них за смаком корицю і столову ложку меду, перемішую і готую до утворення красивою скоринки.
французькі тости з яблуками - фото крок 4
4. У миску вбиваю курячі яйця і вливаю молоко, перемішую.
французькі тости з яблуками - фото крок 5
5. Булочки розрізаю на 2 частини, кожну з двох сторін умочують в молочно-яєчну суміш.
французькі тости з яблуками - фото крок 6
6. На окремій сковороді обсмажую булочки з обох сторін, потім викладаю їх на тарілку.
французькі тости з яблуками - фото крок 7
7. На обсмажені тости викладаю яблука. Подаю блюдо горячим. Смачного!

Схожі рецепти