Французькі тости з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Французька кухня славиться по всьому світу своєю вишуканістю та смаковими якостями. Сьогодні я розповім, як приготувати французькі тости з яблуками, які відмінно підходять до сніданку або перекусу.
Такі тости можна сміливо подавати замість звичної яєчні або бутербродів. Особливо до смаку вони припадуть діткам, які так люблять солодке. Готову страву можна прикрасити кулькою морозива або вершковим сиром. Яблука можна замінити або доповнити грушами, горіхами. Подаю страву обов'язково гарячим, відразу зі сковороди.
- Яблуко - 2 штуки
- Печиво - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - За смаком
1. Яблука мою і розрізаю на 2 частини, вичищаю насіння, плоди очищаю від шкірки.
2. Підготовлені яблучні дольки нарізаю невеликими шматочками.
3. Сковороду відправляю на вогонь, кладу в неї шматочок вершкового масла, розтоплюю його, а потім викладаю яблука. Обсмажую їх на середньому вогні. Додаю до них за смаком корицю і столову ложку меду, перемішую і готую до утворення красивою скоринки.
4. У миску вбиваю курячі яйця і вливаю молоко, перемішую.
5. Булочки розрізаю на 2 частини, кожну з двох сторін умочують в молочно-яєчну суміш.
6. На окремій сковороді обсмажую булочки з обох сторін, потім викладаю їх на тарілку.
7. На обсмажені тости викладаю яблука. Подаю блюдо горячим. Смачного!