Рецепт Французькі тости з яблуками і сливами фото

Французькі тости з яблуками і сливами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Яблука , Слива
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Тости
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Мій рецепт для тих, кому набридло вранці їсти бутерброди з ковбасою та сиром. Спробуйте щось новеньке! Тим більше, що цією стравою ви порадуєте дітей і заряд енергії на кілька годин.

Опис приготування:

Уважно прочитайте про те, як приготувати французькі тости зі сливою і яблуками. Ви можете спробувати додати і інші фрукти. Французи дуже люблять робити подібні закуски з малиною, чорницею бананами. А в моєму рецепті хліб ще й виходить соковитим, так як від плодів буде сік. Просто пальчики оближете!

  • Батон або багет - 10 скибочок
  • Яйце - 3 штуки
  • Слива - 1-1, 5 штуки
  • Яблуко - 1-1, 5 штуки (краще сорт"Гренні Сміт" )
  • Молоко - 1 Склянка
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - За смаком
  • Кленовий сироп - За смаком
французькі тости з яблуками і сливами - фото крок 1
Скибочки багета опустіть в суміш з яєць, молока, кориці і ванілі. Залиште їх там на 30 секунд.
французькі тости з яблуками і сливами - фото крок 2
Яблука промийте і очистіть від шкірки. Наріжте їх невеликими шматочками. Обсмажте в маслі до м'якості. Потім додайте цукор, воду і корицю. Дайте їм закарамелізоваться протягом 5 хвилин.
французькі тости з яблуками і сливами - фото крок 3
Ту ж процедуру, що і з яблуками, виконайте з сливами.
французькі тости з яблуками і сливами - фото крок 4
Тости обсмажте в олії на сковороді з обох боків до золотистого кольору.
французькі тости з яблуками і сливами - фото крок 5
Подавайте тости з яблуком і сливою, полив їх сиропом за бажанням. Приємною дегустації!

Схожі рецепти