Форель, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Форель, запечена в рукаві, відрізняється особливо ніжною текстурою. У процесі приготування по кухні розносяться такі запаморочливі запахи, що просто неможливо дочекатися готового блюда.
Що може бути смачніше запеченої червоної риби? Це дуже зручно робити в рукаві, адже тоді вона виходить дуже ніжною і ароматною. Завдяки такому способу запікання в ній залишаються всі вітаміни, а рибка запікається у власному соку без зайвого жиру. Щоб дізнатися, як приготувати форель, запечену в рукаві, читайте цей рецепт.
- Філе форелі - 500 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лимон - За смаком
- Соуси - За смаком
- Кольорова капуста - 400 грам
Філе форелі промийте під водою, обсушити серветками. Натріть філе сіллю і свіжим меленим перцем.
Викладіть форель на деко для запікання, попередньо поклавши її в рукав шкіркою вниз. Поставте рибу в духовку на двадцять хвилин і запікайте при температурі 220 градусів.
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, гарненько промийте їх і висушіть. Налийте в сковороду олію і обсмажте на ньому капусту до золотистого кольору. Це буде ваш гарнір.
Рибу злегка остудіть, покладіть в соусник будь-який соус до риби. Подавайте форель теплою разом з гарніром з цвітної капусти.