Рецепт Форель, запечена в рукаві фото

Форель, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Форель , Кольорова капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Форель, запечена в рукаві, відрізняється особливо ніжною текстурою. У процесі приготування по кухні розносяться такі запаморочливі запахи, що просто неможливо дочекатися готового блюда.

Опис приготування:

Що може бути смачніше запеченої червоної риби? Це дуже зручно робити в рукаві, адже тоді вона виходить дуже ніжною і ароматною. Завдяки такому способу запікання в ній залишаються всі вітаміни, а рибка запікається у власному соку без зайвого жиру. Щоб дізнатися, як приготувати форель, запечену в рукаві, читайте цей рецепт.

  • Філе форелі - 500 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - За смаком
  • Соуси - За смаком
  • Кольорова капуста - 400 грам
форель, запечена в рукаві - фото крок 1
Філе форелі промийте під водою, обсушити серветками. Натріть філе сіллю і свіжим меленим перцем.
форель, запечена в рукаві - фото крок 2
Викладіть форель на деко для запікання, попередньо поклавши її в рукав шкіркою вниз. Поставте рибу в духовку на двадцять хвилин і запікайте при температурі 220 градусів.
форель, запечена в рукаві - фото крок 3
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, гарненько промийте їх і висушіть. Налийте в сковороду олію і обсмажте на ньому капусту до золотистого кольору. Це буде ваш гарнір.
форель, запечена в рукаві - фото крок 4
Рибу злегка остудіть, покладіть в соусник будь-який соус до риби. Подавайте форель теплою разом з гарніром з цвітної капусти.

Схожі рецепти