Рецепт Форель в аерогрилі фото

Форель в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви вирішили побалувати своїх близьких запеченої червоною рибою, то зверніть увагу на цей нескладний рецепт форелі на грилі. Використовуючи його для приготування, ви отримаєте смачне, ніжне блюдо.

Опис приготування:

Перед вами простий і дуже вдалий варіант рецепта, як приготувати форель в аерогрилі. Готується це блюдо легко, а займає мінімум часу на підготовку. Ваше завдання - купити форель. Причому це можуть бути як стейки, так і філе. Для маринаду використовуйте свої улюблені спеції, різні трави. Наприклад, прекрасно поєднуються з фореллю прованські і середземноморські трави. Якщо додатково покласти сушений базилік, то аромат буде неповторним і ще більш насиченим. Запечена таким чином форель може замінити дієтичне блюдо. Крім того, в ній міститься багато корисних мікроелементів і омега жири.

  • Форель - 600 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
форель в аерогрилі - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати форель на аерогрилі, підготуйте маринад. Для цього додайте в рослинне масло сік лимона. Потім за смаком додайте спеції і сіль. Візьміть стейки форелі, помийте їх. Промокніть від зайвої вологи паперовим рушником. Покладіть в зручну посуд, залийте маринадом.
форель в аерогрилі - фото крок 2
2. Промаринували форель протягом півгодини, дістаньте її і покладіть в чашу аерогрилю на високу решітку. Збризніть шматочки форелі залишками маринаду. На дно чаші влийте невелику кількість води. Коли жир буде стікати, форель НЕ пригорить.
форель в аерогрилі - фото крок 3
3. Встановіть на аерогрилі температуру приготування 250 градусів. При середній швидкості обертання запікайте форель протягом 20 хвилин. Коли риба готова, її подають як з гарніром, так і без нього, в теплому і холодному вигляді. Смачного.

Схожі рецепти