Форель на пару
(покроковий рецепт з фото)
Форель - дуже корисна і багата вітамінами і мінералами риба! Приготування риби на пару - процес простий! Форель вариться разом зі спеціями і скибочками лимона в пароварці. Спробуйте приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування форелі на пару. Блюдо дуже корисне і просте в приготуванні. Підготовлена і замаринована риба вариться на пару в мультиварці або пароварці. До столу подається з зеленню і гарніром, наприклад, відвареним рисом. Хай щастить!
- Форель - 1 кілограм
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1 штука
Промиваємо і очищаємо форель. Ріжемо порційними шматочками.
Натираємо рибу сіллю, перцем і будь-якими спеціями, наприклад, koriandrom. Ми залишаємо маринуватися на півгодини.
У чашу мультиварки влийте воду.
У ємність для варіння на пару викладаємо форель, а зверху скибочки лимона. Встановлюємо ємність в чашу і готуємо в режимі "пароварка" 30 хвилин.
Смачного!