Рецепт Філе окуня в сухарях фото

Філе окуня в сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати друге блюда з риби: філе окуня в сухарях. Готується швидко і легко, риба виходить м'якою всередині і злегка хрусткою зовні. Смачно і для фігури не шкідливо))

Опис приготування:

Всі ми знаємо наскільки важливо ввести в наш раціон рибу. І окунь - одна з найменш дорогих риб, але з неповторно ніжним смаком. Навіть ті, хто не дуже любить рибні блюда, залишаться в захваті від такого окуня.

  • Філе окуня - 500 грам
  • Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
  • Хліб - 2 скибочки(myakish, розкришити)
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
  • Помідори черрі - 5 штук
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
філе окуня в сухарях - фото крок 1
1. Філе окуня промийте, обсушити і викладіть на деко, покрите папером для випічки або харчовою фольгою. Рибу змастіть оливковою олією, посоліть і поперчіть з обох сторін. Збризніть лимонним соком.
філе окуня в сухарях - фото крок 2
2. Підготуйте сухарну суміш: в мисці змішайте панірувальні сухарі, хлібний м'якуш, дрібно нарізану петрушку, дрібно нарізану зелену цибулю, сіль, чорний перець і оливкове масло. Все ретельно перемішайте.
філе окуня в сухарях - фото крок 3
3. Розподіліть сухарну суміш по поверхні риби, збризніть лимонним соком. На сухарі укладіть половинки помідорів чері. Збризніть оливковим маслом.
філе окуня в сухарях - фото крок 4
4. Запікайте філе окуня в сухарях в духовій шафі при температурі 180 градусів, протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти