Філе окуня в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати друге блюда з риби: філе окуня в сухарях. Готується швидко і легко, риба виходить м'якою всередині і злегка хрусткою зовні. Смачно і для фігури не шкідливо))
Всі ми знаємо наскільки важливо ввести в наш раціон рибу. І окунь - одна з найменш дорогих риб, але з неповторно ніжним смаком. Навіть ті, хто не дуже любить рибні блюда, залишаться в захваті від такого окуня.
- Філе окуня - 500 грам
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Хліб - 2 скибочки(myakish, розкришити)
- Петрушка свіжа - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Помідори черрі - 5 штук
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Філе окуня промийте, обсушити і викладіть на деко, покрите папером для випічки або харчовою фольгою. Рибу змастіть оливковою олією, посоліть і поперчіть з обох сторін. Збризніть лимонним соком.
2. Підготуйте сухарну суміш: в мисці змішайте панірувальні сухарі, хлібний м'якуш, дрібно нарізану петрушку, дрібно нарізану зелену цибулю, сіль, чорний перець і оливкове масло. Все ретельно перемішайте.
3. Розподіліть сухарну суміш по поверхні риби, збризніть лимонним соком. На сухарі укладіть половинки помідорів чері. Збризніть оливковим маслом.
4. Запікайте філе окуня в сухарях в духовій шафі при температурі 180 градусів, протягом 30 хвилин. Смачного!