Фарширована курка в духовці цілком
(покроковий рецепт з фото)
Хоч запікання курки в духовці цілком це досить тривалий процес, зате таке блюдо завжди виглядає неймовірно красиво і святково, тому така курочка коштує витраченого на неї часу.
Мені здається, важко підібрати більш красиве, яскраве і смачна страва для будь-якого святкового столу, ніж така курочка. З нею ви можете точно бути впевнені, що гостям ваше частування сподобається, а як приготувати фаршировану курку в духовці цілком, я вам зараз детально розповім. Тут все гранично просто і зрозуміло, єдине, на що я хочу звернути вашу увагу, це на те, що в духовку курку варто відправляти приблизно за 1, 5-2 години до початку свята, щоб блюдо при подачі було гарячим. А якщо свят найближчим часом не намічається - не біда, цей простий рецепт фаршированої курки в духовці цілком відмінно підійде і для звичайної вечері, адже і в будні радувати рідних смачними стравами так приємно.
- Курка - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 3-4 скибочок (або 2 булочки як для гамбургерів)
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Селера стебла - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, трави сушені, приправа для курки)
- Сіль - За смаком