Рецепт Курка на пляшці в духовці цілком фото

Курка на пляшці в духовці цілком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Курка, запечена цілком, завжди вважалася святковим блюдом. Насправді, приготувати цю страву просто і обійдеться зовсім недорого, адже потрібні тільки курка, спеції і трави. Курка на пляшці в духовці цілком виходить з хрусткою смачною скоринкою, розповім, як приготувати її правильно. За цим рецептом курка буде готуватися одночасно з гарніром - запеченою картоплею.

Опис приготування:

Підберіть цілу, без тріщин пляшку з товстого скла. Вона повинна бути кімнатної температури. Пляшку, замінює в цьому випадку крутив, потрібно наповнити водою з приправами і спеціями (або пивом) і поставити на деко, заповнений наполовину водою, щоб жир, випливає з курки, Ні, я не podgoral Čadil.

  • Курка ціла - 1 штука
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Пиво світле - 0, 5 L
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп свіжий - 1 пучок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Імбир свіжий тертий - 1 Чайна ложка
  • Спеції для курки - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Приготуйте маринад, змішавши разом в мисці рослинне масло, подрібнений часник, розмарин, чебрець, перець чилі, соєвий соус, паприка, імбир і сіль.
2
Курку промийте, обсушити і натріть всередині і зовні маринадом. Покладіть підготовлену курку в поліетиленовий пакет і залиште в холодильнику на 24 годину.
3
Візьміть пляшку з-під пива, заповнену пивом наполовину, і оберніть її фольгою. Добре промаринуватися тушку курки насадите на пляшку.
4
В окремій мисці змішайте часточки очищеної картоплі з півкільцями ріпчастої цибулі, подрібненим часником, рослинним маслом, нарізаним кропом, чорним перцем і сіллю.
5
Духовку нагрейте до 180 градусів.
6
На деко, покритий пергаментним папером, викладіть картоплю зі спеціями, в центрі листа поставте пляшку з куркою.
7
Запікайте курку з картоплею приблизно 1 час 20 хвилин при температурі 180 градусів.
8
Для 10-15 хвилин до кінця приготування пляшку видаліть і полийте курку залишилися пивом, щоб вийшла гарна, хрустка скоринка.
9
Гарячий картопля викладіть на блюдо сервіровки, запечену курку розріжте на порційні шматки і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти