Ескалопи зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і шалено смачне м'ясо з рецептом ескалоп зі свинини на сковороді вже сьогодні на вашому столі! дивимося, запам'ятовуємо і готуємо на здоров'я!
Нема нічого кращого, ніж правильно приготоване смачне м'ясо. Його можна їсти просто так, подавати з овочами, будь-якими гарнірами. Для приготування ескалоп зі свинини на сковороді вам знадобиться хороший шматок свинини - найкраще, звичайно, Корейська. Головний секрет в хорошому ескалоп - це відбити м'ясо як слід. Дивимося рецепт з фото.
- Корейська - 700 грам
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
Промийте і обсушіть м'ясо.
Поріжте на шматки, по 3 см завтовшки.
Оберніть плівкою, відбийте як слід.
Кінець nadrezhyte, щоб при смаженні НЕ загортали шматки.
Приправити сіллю і poperčite.
Смажити бажано на сухій сковороді, але можна і масла додати трохи.
Смажимо по 5 хвилин з кожного боку на досить сильному вогні.
Ось і готові наші котлети зі свинини на сковороді! Смачного!
Ось і готові наші котлети зі свинини на сковороді! Смачного!