Рецепт Гуляш зі свинини на сковороді фото

Гуляш зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Варіація на тему угорського гуляшу. Смачне і соковите м'ясо з густою підливою чудово підходить до будь-якого гарніру: к рису, до гречки, до макаронів.

Смачне м'ясо в густий підливі можна подати до будь-якого гарніру. Гуляш тим і хороший, що поєднується буквально з усім. Звичайно, це не справжній угорський гуляш: той готується трохи по-іншому і з яловичини. Але нам треба швидше, і нічого не залишається, як зробити гуляш зі свинини на сковороді Рецепт цієї страви нескладний, я розповім вам, як приготувати гуляш зі свинини на сковороді. А ви уважно читайте, дивіться фото і готуйте. Успіх страви гарантований!

  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика головка)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Вода - 2 склянки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 1
М'ясо миємо й нарізаємо на невеликі шматочки.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 2
На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо шматочки м'яса до легкої рум'яної скоринки.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 3
Додаємо до м'яса томатну пасту, добре перемішуємо і хвилини 2 обсмажуємо. Не забуваємо постійно помішувати!
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 4
Наливаємо воду до м'яса з томатом, солимо і перчимо. Потім накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо м'ясо на маленькому вогні хвилин 40.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 5
Поки м'ясо гаситься, беремо ще одну сковорідку і обсмажуємо на ній дрібно нарізану цибулю.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 6
Готовий лук прибираємо зі сковорідки, а на ній обсмажуємо борошно до світло-коричневого кольору. Весь час помішувати, щоб не підгоріла. Горіла борошно дасть гіркоту, а нам це зовсім не потрібно.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 7
До просмажене борошні додаємо цибулю і добре перемішуємо.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 8
Додаємо до борошна з цибулею трохи бульйону з м'яса і добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
гуляш зі свинини на сковороді - фото крок 9
Тепер масу викладаємо до м'яса, перемішуємо і додаємо лавровий лист. Доводимо до кипіння і готуємо ще хвилинки 3. Стежимо, щоб не підгорає.

Схожі рецепти