Рецепт Гуляш зі свинини з овочами фото

Гуляш зі свинини з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий гуляш зі свинини з овочами вийшов дуже домашнім, смачним і насиченим. Обов'язково приготуйте на обід або вечерю.

Опис приготування:

Шматочки свинини треба обсмажити з цибулею, потім додати спеції, томатний соус і тушкувати до готовності. До такого гуляшу підійде будь-який гарнір.

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Томатний соус - 1 Склянка
  • Спеції до м'яса - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
гуляш зі свинини з овочами - фото крок 1
Свинину нарізаємо досить великими шматочками.
гуляш зі свинини з овочами - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очищуємо і теж нарізаємо півкільцями. Краще брати великі цибулини, щоб вони не надто зварилися в гуляш.
гуляш зі свинини з овочами - фото крок 3
У сковороду наливаємо рослинне масло. Розігріваємо його. На гарячій сковороді обсмажуємо м'ясо з усіх боків.
гуляш зі свинини з овочами - фото крок 4
Додаємо крупно нарізану цибулю.
гуляш зі свинини з овочами - фото крок 5
Обсмажуємо цибулю до м'якості. Вливаємо томатний соус (у мене"Краснодарський" ). Додаємо сіль, спеції за смаком. Тушкуємо все на слабкому вогні до готовності м'яса. Час від часу помішуйте, щоб не підгоріло. Можна підлити окропу, якщо потрібна буде рідина.
гуляш зі свинини з овочами - фото крок 6
Розкласти по тарілках і подати до столу. Гуляш відноситься до густих супів, але у мене в будинку його відносять до"м'яса з підливою" . Зазвичай подаю з картоплею або рисом. Будь гарнір підійде.

Схожі рецепти