Гуляш зі свинини з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Такий гуляш зі свинини з овочами вийшов дуже домашнім, смачним і насиченим. Обов'язково приготуйте на обід або вечерю.
Шматочки свинини треба обсмажити з цибулею, потім додати спеції, томатний соус і тушкувати до готовності. До такого гуляшу підійде будь-який гарнір.
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Томатний соус - 1 Склянка
- Спеції до м'яса - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Свинину нарізаємо досить великими шматочками.
Ріпчасту цибулю очищуємо і теж нарізаємо півкільцями. Краще брати великі цибулини, щоб вони не надто зварилися в гуляш.
У сковороду наливаємо рослинне масло. Розігріваємо його. На гарячій сковороді обсмажуємо м'ясо з усіх боків.
Додаємо крупно нарізану цибулю.
Обсмажуємо цибулю до м'якості. Вливаємо томатний соус (у мене "краснодарський" ). Додаємо сіль, спеції за смаком. Тушкуємо все на слабкому вогні до готовності м'яса. Час від часу помішуйте, щоб не підгоріло. Можна підлити окропу, якщо потрібна буде рідина.