Гуляш зі свинини з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні пропоную приготувати вже став класичним гуляш зі свинини з морквою і цибулею. Це варіант смачного обіду або вечері для всієї родини, після якого просто неможливо залишитися голодним.
Опис приготування:
Приготувавши один раз це блюдо, ви більше ніколи про нього не забудете. Звичайно, час приготування такого гуляшу чимала, але по суті практично весь час м'ясо гаситься, а вам потрібно тільки поглядати, щоб рідина завчасно не випарувалася і м'ясо не пригоріло. До такого гуляшу прекрасно підійде будь-який гарнір, гречана або пшоняна каша, відварені макарони або картопляне пюре. Обов'язково спробуйте!
- Свинина - 600-700 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 3 зубчики
- Лаврове листя - 2 штуки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Готувати гуляш можна на сковороді, в мультиварці або в казані.
М'ясо порізати на шматки, не дуже великі, щоб після приготування м'ясо вийшло дуже м'яким і ніжним.
Змастіть сковороду рослинною олією, викладіть м'ясо і обсмажуйте до золотистого кольору з усіх боків. Обсмажувати слід на середньому вогні.
Тим часом поріжте моркву на половинки кружечків.
Цибуля поріжте кубиками.
Надішліть цибулю з морквою в сковороду до м'яса, туди ж покладіть дрібно нарізаний часник, перемішайте і обсмажте на середньому вогні 5-7 хвилин.
Потім додайте сіль і борошно. Гарненько перемішайте.
Томатну пасту розчиніть у невеликій кількості води або бульйону.
Влийте отриману рідину в сковороду, додайте ще води, щоб вона покривала м'ясо і воно тушкувалось. Також в сковороду додайте лаврове листя і перчик.
Гасіть гуляш під кришкою на вогні менше середнього, приблизно 60-75 хвилин, щоб м'ясо стало дуже м'яким і легко розламується ложкою.
Гуляш зі свинини з морквою і цибулею готовий. Смачного!