Гуляш зі свинини з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати вже став класичним гуляш зі свинини з морквою і цибулею. Це варіант смачного обіду або вечері для всієї родини, після якого просто неможливо залишитися голодним.
Приготувавши один раз це блюдо, ви більше ніколи про нього не забудете. Звичайно, час приготування такого гуляшу чимала, але по суті практично весь час м'ясо гаситься, а вам потрібно тільки поглядати, щоб рідина завчасно не випарувалася і м'ясо не пригоріло. До такого гуляшу прекрасно підійде будь-який гарнір, гречана або пшоняна каша, відварені макарони або картопляне пюре. Обов'язково спробуйте!
- Свинина - 600-700 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 3 зубчики
- Лаврове листя - 2 штуки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Готувати гуляш можна на сковороді, в мультиварці або в казані.
М'ясо порізати на шматки, не дуже великі, щоб після приготування м'ясо вийшло дуже м'яким і ніжним.
Змастіть сковороду рослинною олією, викладіть м'ясо і обсмажуйте до золотистого кольору з усіх боків. Обсмажувати слід на середньому вогні.
Тим часом поріжте моркву на половинки кружечків.
Цибуля поріжте кубиками.
Надішліть цибулю з морквою в сковороду до м'яса, туди ж покладіть дрібно нарізаний часник, перемішайте і обсмажте на середньому вогні 5-7 хвилин.
Потім додайте сіль і борошно. Гарненько перемішайте.
Томатну пасту розчиніть у невеликій кількості води або бульйону.
Влийте отриману рідину в сковороду, додайте ще води, щоб вона покривала м'ясо і воно тушкувалось. Також в сковороду додайте лаврове листя і перчик.
Гасіть гуляш під кришкою на вогні менше середнього, приблизно 60-75 хвилин, щоб м'ясо стало дуже м'яким і легко розламується ложкою.
Гуляш зі свинини з морквою і цибулею готовий. Смачного!