Гуляш зі свинини з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Просте і смачне блюдо з густою підливкою прекрасно поєднується з будь-яким гарніром, а готується дуже просто.
Загул - смачне м'ясне блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами. Зазвичай, гуляш роблять з підливою і щоб вона вийшла густою і смачною, можна використовувати борошно. Я розповім вам, як приготувати гуляш зі свинини з борошном. Сподіваюся, що цей рецепт з фото допоможе вам і в підсумку ви отримаєте на обід саме ту страву, яке і хотіли.
- Свинина - 300-400 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики (по бажанню)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Приправа для м'яса - 0, 5 чайних ложки (без солі)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Свинячу м'якоть нарізаємо на невеликі шматочки, солі і перчимо, додаємо приправи і перемішуємо. Якщо є бажання - додайте до м'яса подрібнений через чеснокодавку часник.
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
Викладаємо до цибулі підготовлене м'ясо і обсмажуємо все разом до легкого рум'янцю шматочків м'яса.
Посипаємо м'ясо борошном і помішуючи обсмажуємо буквально 1 хвилину. Потім додаємо до м'яса кетчуп і сметану, добре перемішуємо.
Тонкою цівкою вливаємо воду, весь час перемішуємо, щоб підлива вийшла без грудочок. В залежності від того, наскільки густий вам потрібна підлива, кількість води вибирайте самі. Додаємо гірчицю і добре перемішуємо гуляш. Тушкуємо гуляш під кришкою на невеликому вогні до готовності м'яса.