Рецепт Гуляш зі свинини з борошном фото

Гуляш зі свинини з борошном
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просте і смачне блюдо з густою підливкою прекрасно поєднується з будь-яким гарніром, а готується дуже просто.

Опис приготування:

Загул - смачне м'ясне блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами. Зазвичай, гуляш роблять з підливою і щоб вона вийшла густою і смачною, можна використовувати борошно. Я розповім вам, як приготувати гуляш зі свинини з борошном. Сподіваюся, що цей рецепт з фото допоможе вам і в підсумку ви отримаєте на обід саме ту страву, яке і хотіли.

  • Свинина - 300-400 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кетчуп - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики (по бажанню)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Приправа для м'яса - 0, 5 чайних ложки (без солі)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
гуляш зі свинини з борошном - фото крок 1
Свинячу м'якоть нарізаємо на невеликі шматочки, солі і перчимо, додаємо приправи і перемішуємо. Якщо є бажання - додайте до м'яса подрібнений через чеснокодавку часник.
гуляш зі свинини з борошном - фото крок 2
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
гуляш зі свинини з борошном - фото крок 3
Викладаємо до цибулі підготовлене м'ясо і обсмажуємо все разом до легкого рум'янцю шматочків м'яса.
гуляш зі свинини з борошном - фото крок 4
Посипаємо м'ясо борошном і помішуючи обсмажуємо буквально 1 хвилину. Потім додаємо до м'яса кетчуп і сметану, добре перемішуємо.
гуляш зі свинини з борошном - фото крок 5
Тонкою цівкою вливаємо воду, весь час перемішуємо, щоб підлива вийшла без грудочок. В залежності від того, наскільки густий вам потрібна підлива, кількість води вибирайте самі. Додаємо гірчицю і добре перемішуємо гуляш. Тушкуємо гуляш під кришкою на невеликому вогні до готовності м'яса.

Схожі рецепти