Рецепт Емпанадас з яловичиною фото

Емпанадас з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Молочні продукти, Яловичина, Пісочне тісто, Вершкове масло
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Апетитні пірожочкі з соковитою м'ясною начинкою хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви любите несолодке домашню випічку, обов'язково рекомендую взяти рецепт на замітку. Запам'ятовуйте, це зовсім нескладно.

Покажу покроково, як приготувати емпанадас з яловичиною. Тісто рекомендую зробити трохи заздалегідь, щоб воно годинку-дві "відпочило" . Начинку також перед використанням краще остудити. Подавати до столу такі пиріжки найкраще гарячими, доповнивши улюбленим соусом. Відмінно підійде чімічуррі, наприклад.

  • Борошно - 3 склянки
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1/4-1/2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яловичина - 500 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Жовток - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - За смаком (паприка, орегано, Зіра і TD)
емпанадас з яловичиною - фото крок 1
1. Насамперед замісіть тісто. З'єднайте розтоплене вершкове масло, яйце, воду, сіль і просіяне борошно. Вимішайте, скачайте в кульку і оберніть харчовою плівкою.
емпанадас з яловичиною - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте подрібнену цибулю до прозорості. Додайте улюблені спеції і часник.
емпанадас з яловичиною - фото крок 3
3. Смажте пару хвилин, помішуючи.
емпанадас з яловичиною - фото крок 4
4. Додайте яловичину. Додати сіль, поперчіть за смаком. Смажте до готовності. Зніміть з вогню і остудіть.
емпанадас з яловичиною - фото крок 5
5. Розкачайте тісто на столі досить тонко. Виріжте кружечки і розкладіть начинку.
емпанадас з яловичиною - фото крок 6
6. Поверніть і щільно защипите краю. Змастіть збитим жовтком і відправте в розігріту до 190 градусів духовку. Випікайте до рум'яності близько 20 хвилин.
емпанадас з яловичиною - фото крок 7
7. Ось такі емпанадас з яловичиною вийшли.
Смачного!

Схожі рецепти