Дріжджове тісто без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Здобні булочки, пироги, а також рулети з таким тестом виходять просто дивовижні. Після випічки воно стає повітряне і ніжне, приготуйте з ним що-небудь і результат вас точно порадує.
Багато є різних варіантів приготування такого тесту, адже у кожної господині свої секрети, завдяки яким випічка виходить особливо смачна і повітряна. Цей рецепт приготування дріжджового тіста без яєць, на мій погляд, один з найпростіших варіантів, тому я рекомендую його всім без винятку, а особливо молодим господаркам, як я. Скільки разів я не робила це дріжджове тісто без яєць в домашніх умовах, завжди воно виходило дуже ніжне, повітряне та пористе, а мою випічку нахвалювали як домашні, так і друзі. Так що якщо у вас ще немає свого власного напрацьованого рецепта, спробуйте приготувати таке тісто, впевнена, воно вам сподобається.
- Борошно - 5 склянок (склянка 250 мл)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Дріжджі сухі натуральні - 3 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 125 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Ваніль - За смаком