Бісквітне тісто без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Виключити яйця з тіста? Простіше простого! Рецепт приготування бісквітного тіста на молоці без додавання яєць - для вас. Випічка виходить ніжною і м'якою: то, що потрібно для відмінного бісквіта!
Дуже простий рецепт приготування бісквітного тіста без яєць. Цедра і сік апельсина додаються для смакових якостей і роблять майбутній бісквіт дуже ароматним і приємним на смак. Приготований бісквіт можна покрити глазур'ю або розрізати на коржі і змастити масляним кремом. Виходить дуже смачно!
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор коричневий - 100 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Апельсин - 1/2 штуки
Борошно просіваємо разом з розпушувачем.
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з коричневим цукром.
Додайте до вершково-цукрової маси цедру половини апельсина. Також влийте вичавлений сік апельсина. Додайте борошно з розпушувачем, влейте молоко. Збивайте тісто до однорідного, густого стану.
Тісто готове до випічки!