Бісквітне шоколадне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться рецептом шоколадного бісквітного тіста. Готуватися воно дуже швидко, без розпушувачів або соди. Порцію для великого торта варто подвоїти. Дивіться рецепт!
Для приготування тіста потрібно спочатку розділити охолоджені яйця на жовтки і білки. Збити їх окремо. Додати борошно і какао. З'єднати міксером і Ви отримаєте готове ароматне тісто. Використовуйте для тортів, панкейк. Хай щастить!
- Яйце - 4 штуки
- Какоя порошок - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 100-120 грам
- Цукор - 150 грам
Приготуйте продукти для бісквіта. Борошно просійте.
Відокремте жовтки і з'єднайте їх з цукром.
Міксером збийте до утворення однорідної світлої маси.
Білки яєць покладіть у високу склянку для міксера.
І збийте міксером до утворення стійких піків. Маса повинна бути щільною і повітряної.
З'єднайте обидві збитих маси.
Введіть борошно і какао. Міксером доведіть тісто до готовності. Борошняних грудочок бути не повинно.
Бісквітне шоколадне тісто готове. Далі використовуйте його на призначенням. Я випікаю його в мультиварці на режимі "випічка" 45 хвилин.