Бісквітне шоколадне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Хочу поділиться рецептом шоколадного бісквітного тіста. Готуватися воно дуже швидко, без розпушувачів або соди. Порцію для великого торта варто подвоїти. Дивіться рецепт!
Опис приготування:
Для приготування тіста потрібно спочатку розділити охолоджені яйця на жовтки і білки. Збити їх окремо. Додати борошно і какао. З'єднати міксером і Ви отримаєте готове ароматне тісто. Використовуйте для тортів, панкейк. Хай щастить!
- Яйце - 4 штуки
- Какоя порошок - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 100-120 грам
- Цукор - 150 грам
Приготуйте продукти для бісквіта. Борошно просійте.
Відокремте жовтки і з'єднайте їх з цукром.
Міксером збийте до утворення однорідної світлої маси.
Білки яєць покладіть у високу склянку для міксера.
І збийте міксером до утворення стійких піків. Маса повинна бути щільною і повітряної.
З'єднайте обидві збитих маси.
Введіть борошно і какао. Міксером доведіть тісто до готовності. Борошняних грудочок бути не повинно.
Бісквітне шоколадне тісто готове. Далі використовуйте його на призначенням. Я випікаю його в мультиварці на режимі"випічка" 45 хвилин.