Бісквітне тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Biskvitnoe тісто - прекрасна основа для випічки. М'яке і повітряне, воно використовується для випічки бісквітних тортів, пирогів і інших смачних речей. Тісто готується дуже швидко.
Щоб бісквітне тісто не осідало, слід попередньо знежирити посуд для збивання: прокип'ятити в ній воду. Готове тісто, як правило, слід відразу ж випікати, не полишаючи його надовго. Як зробити бісквітне тісто для пирога ви вже знаєте, справа за малим - спекти смачний пиріг!
- Борошно - 0, 75 склянки (вищий сорт)
- Цукор - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 6 штук
Борошно просіваємо і змішуємо з крохмалем.
Яйця збиваємо з цукром.
Процес збивання триває 15-20 хвилин. Обсяг повинен збільшитися в 2, 5 рази.
Тепер додаємо борошно з крохмалем. Швидко замішуємо тісто.
Ось такий гарний пиріг виходить з бісквітного тіста!