Рецепт Бісквітне тісто для пирога фото

Бісквітне тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно, Яйця
На швидку руку
Випічка, Бісквіт

Biskvitnoe тісто - прекрасна основа для випічки. М'яке і повітряне, воно використовується для випічки бісквітних тортів, пирогів і інших смачних речей. Тісто готується дуже швидко.

Щоб бісквітне тісто не осідало, слід попередньо знежирити посуд для збивання: прокип'ятити в ній воду. Готове тісто, як правило, слід відразу ж випікати, не полишаючи його надовго. Як зробити бісквітне тісто для пирога ви вже знаєте, справа за малим - спекти смачний пиріг!

  • Борошно - 0, 75 склянки (вищий сорт)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 6 штук
бісквітне тісто для пирога - фото крок 1
Борошно просіваємо і змішуємо з крохмалем.
бісквітне тісто для пирога - фото крок 2
Яйця збиваємо з цукром.
бісквітне тісто для пирога - фото крок 3
Процес збивання триває 15-20 хвилин. Обсяг повинен збільшитися в 2, 5 рази.
бісквітне тісто для пирога - фото крок 4
Тепер додаємо борошно з крохмалем. Швидко замішуємо тісто.
бісквітне тісто для пирога - фото крок 5
Ось такий гарний пиріг виходить з бісквітного тіста!

Схожі рецепти