Бісквітне тісто для шарлотки
(покроковий рецепт з фото)
Повітряне тісто без соди і розпушувачів для шарлотки.
Для шарлотки не використовують ні розпушувачів, ні соди. Просто збивають окремо жовтки і білки. З'єднують обидві маси з борошном - і тісто готове!
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 120 грам
- Яйце - 4 штуки
- Ванілін або ванільний цукор - За смаком
Підготуємо інгредієнти для тіста. Пам'ятайте, що яйця охолоджені збиваються краще.
Яйця потрібно ретельно вимити. Розділити: в одну тару - білки, в іншу - жовтки.
Білки збиваємо до стійких піків з дрібкою ваніліну.
Жовтки збиваємо з цукром до світлої маси.
З'єднуємо білки з жовтками, насипаємо борошно. Міксером з'єднуємо.
Повітряне солодке тісто для шарлотки готове! додайте яблука, і спечіть пиріг.