Тісто для шарлотки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Тісто для шарлотки з яблуками готується за різними рецептами: бісквіт, тісто на сметані або кефірі, тісто з маслом. Моє улюблене тісто для шарлотки - biskvitnoe. Воно просто готується і виходить пишним.
Як приготувати тісто для шарлотки з яблуками?
1. Білки відокремити від жовтків і помістіть в окремі високі миски.
2. 1/4 склянки цукру додайте до жовтків, інше - до білків.
3. Збийте міксером окремо жовтки з цукром і білки з цукром. Повинна вийде густа і щільна піна.
4. Міксер відкладіть, візьміть дерев'яну ложку - відтепер буде орудувати нею. Додайте жовтки до білків і акуратно перемішайте.
5. Борошно просійте і поступово, постійно інтенсивно помішуючи, вводите в яєчну масу. Якщо переживаєте, що тісто може не піднятися, то додайте чайну ложку розпушувача.
6. Яблука промийте і просушіть. Очистіть від шкірки і серцевини. Наріжте невеликими кубиками.
7. Нарізані яблука додайте в тісто і перемішайте.
Усе! Тісто для шарлотки з яблуками готове!
Випікайте шарлотку при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Яблука - 4 штуки
1. Білки відокремити від жовтків і помістіть в окремі високі миски.
2. 1/4 склянки цукру додайте до жовтків, інше - до білків.
3. Збийте міксером окремо жовтки з цукром і білки з цукром. Повинна вийде густа і щільна піна.
4. Міксер відкладіть, візьміть дерев'яну ложку - відтепер буде орудувати нею. Додайте жовтки до білків і акуратно перемішайте.
5. Борошно просійте і поступово, постійно інтенсивно помішуючи, вводите в яєчну масу. Якщо переживаєте, що тісто може не піднятися, то додайте чайну ложку розпушувача.
6. Яблука промийте і просушіть. Очистіть від шкірки і серцевини. Наріжте невеликими кубиками.
7. Нарізані яблука додайте в тісто і перемішайте.
Усе! Тісто для шарлотки з яблуками готове!
Випікайте шарлотку при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Смачного!