Крем для шарлотки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотки з яблуками можна покрити кремом. Пиріг їм трохи просочиться і вийде навіть якусь подобу тортика. Крем я роблю заварний з двох жовтків. Поки випікається шарлотка з яблуками готуємо крем!
Зазвичай остигнула шарлотку посипають цукровою пудрою, але можна приготувати чудовий заварний крем для шарлотки з яблуками. З цим кремом шарлотка відразу перетвориться в торт. Крем потрібно готувати в емальованому посуді, щоб не було металевого присмаку.
Крем готується на повільному вогні, щоб не пригоріла. Також рекомендується постійно помішувати крем щоб уникнути появи грудочок. Успіхів і приємного апетиту!
- Жовтки - 2 штуки
- Цукрова пудра - 4 чайних ложки
- Борошно - 4 чайних ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
Жовтки покласти в емальовану каструлю, додати борошно і пудру.
Розмішати жовтки з цукром і борошном.
Додати молоко і перемішати.
Варити крем на повільному вогні 5-7 хвилин постійно помішуючи.
Остиглий крем нанесіть на шарлотку і дайте просочитися хвилин 15.
Смачного!