Рецепт Легкий рецепт «шарлотки» з яблуками фото

Легкий рецепт «шарлотки» з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука, Яйця
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Шарлотка

Серед моїх друзів немає таких, хто не любить «Шарлотку». Якщо до мене збираються гості або мене запрошують, обов'язково роблю цей пиріг. Розповідаю легкий рецепт «Шарлотки» з яблуками.

Найчастіше «Шарлотку» готують саме з яблуками, можна використовувати солодкі або кислі. Можна комбінувати яблука з іншими фруктами і ягодами. Пиріг подають після охолодження, прикрасивши цукровою пудрою або корицею. Робиться такий дуже просто і не вимагає особливих зусиль або незвичайних інгредієнтів.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно з цільнозерновий пшениці - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка(+ для прикраси)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 1-2 штук
легкий рецепт
1. У миску вбийте курячі яйця, до них додайте цукрову пудру і збивайте до утворення пишної маси з бульбашками.
легкий рецепт
2. Змішайте борошно з розпушувачем і потроху введіть в миску до яєць і цукру, гарненько перемішайте.
легкий рецепт
3. Очистіть яблука від шкірки і наріжте їх тонкими часточками, форму для випічки застеліть пергаментом і викладіть яблука віялом.
легкий рецепт
4. Залийте яблука в формі приготованим тестом.
легкий рецепт
5. Надішліть форму в розігрітий до 190-200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
легкий рецепт
6. Через 5 хвилин після того, як дістали пиріг з духовки, акуратно дістаньте його з форми, прикрасьте цукровою пудрою. Подавайте вже остиглий пиріг.

Схожі рецепти