Тісто для шарлотки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть випічку з яблуками? Тоді вам неодмінно потрібно знати, як приготувати тісто для шарлотки, найпопулярнішого і, мабуть, найсмачнішого пирога з яблуками. Тісто готується зовсім просто.
Тісто для шарлотки дійсно дуже просте в приготуванні. А пиріг з ним завжди виходить пишним і вдалим. Вам залишиться лише нарізати яблучка, залити їх тестом і відправити в духовку випікатися. Гарного вам настрою і вдалою випічки!
- Яйця - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
1
Спершу за допомогою міксера збийте трохи яйця з цукром. Потрібно, щоб цукор розчинився.
2
Тепер додайте дрібку солі і потроху починайте вводити в майбутнє тісто борошно.
3
Гарненько збийте або перемішайте тісто, щоб в ньому не було грудок.
4
Кількість борошна регулюйте самі. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.
5
За бажанням додайте в тісто корицю і готуйте смачну і ніжну шарлотку.