Рецепт Домашня ковбаса в харчовій плівці фото

Домашня ковбаса в харчовій плівці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка
На обід
Кількість порцій: 10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Приготувати ковбасу в домашніх умовах можна різними способами. В даному рецепті домашня ковбаса в харчовій плівці - спрощений і нескладний варіант приготування м'ясної закуски.

Опис приготування:

Рецептів приготування домашньої ковбаси в штучній оболонці досить багато. Якщо немає часу і бажання возитися з кишкою, то домашня ковбаса в харчовій плівці - ідеальний варіант. Така ковбаса виходить смачною, ароматної, ніжною і неймовірно корисною.

  • Стегно куряче - 1 кілограм
  • Часник - 8 зубчиків
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і спеції - 1 За смаком
домашня ковбаса в харчовій плівці - фото крок 1
1. Домашню ковбасу можна готувати з різних видів м'яса. У харчовій плівці я зазвичай готую курячу домашню ковбасу. Беремо курячі стегенця і обділяє м'ясо від кістки. Шкуру краще не використовувати, але це на ваш смак.
домашня ковбаса в харчовій плівці - фото крок 2
2. Заливаємо желатин гарячою водою, даємо йому постояти для набухання близько 20 хвилин. Тим часом нарізаємо дрібно м'ясо (не перекручується його через м'ясорубку! ). Додаємо майонез, сіль і спеції за смаком.
домашня ковбаса в харчовій плівці - фото крок 3
3. Беремо харчову плівку, на край викладаємо отриманий фарш, після чого загортаємо. Кінці обов'язково щільно зав'язуємо.
домашня ковбаса в харчовій плівці - фото крок 4
4. Тепер отриману ковбасу загортаємо в фольгу, загортаємо кінці і відправляємо в розігріту духовку на одну годину. Температура духовки повинна бути не менше 180 градусів.
домашня ковбаса в харчовій плівці - фото крок 5
5. Після запікання даємо ковбасі охолонути, після чого поміщаємо її в холодильник. До столу домашня ковбаса в харчовій плівці подається в холодному вигляді. Я зазвичай знімаю плівку і загортаю ковбасу в звичайний папір - так вона краще і довше зберігається.

Схожі рецепти