Оселедець під шубою в плівці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную на замітку цікаве і досить просте оформлення добре знайомого всім страви. Перед вами простий варіант, як приготувати оселедець під шубою в плівці.
Цей рецепт приготування оселедця під шубою в плівці хороший тим, що салат отримує новий зовнішній вигляд, при цьому залишаючись таким же смачним і дуже апетитним. При бажанні шари можна повторити, використовуючи різні комбінації, щоб на зрізі рулет вийшов більш яскравим і оригінальним.
- Буряк - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 5 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Оселедець - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез - За смаком
1. Насамперед необхідно вимити буряк, моркву і картоплю. Залийте овочі водою і відправте на вогонь. Варіть до готовності. Окремо відваріть круто яйця. Якщо у вас є ось такий килимок, то підготуйте крім плівки також його.
2. Остигнула і очищену буряк натріть на тертці. Викладіть рівним шаром на плівку і щільно притисніть. Додайте щіпку солі і змастіть за смаком майонезом.
3. Яйця очистіть і також натріть на тертці. При бажанні в рецепт приготування оселедця під шубою в плівці можна використовувати окремо шар білків, окремо - жовтків.
4. Змастивши яйця майонезом, щільно притисніть шар і слідом розподіліть терту моркву. Знову підсолити трохи і додайте майонез.
5. Наступним шаром буде терту картоплю. Його обов'язково потрібно підсолити, а при бажанні ще й поперчити. Знову щільно притисніть руками і змастіть майонезом.
6. Оселедець очистіть від шкірки і кісток. Наріжте дрібно і з'єднайте з подрібненою цибулею. Викладіть в центр, сформувавши невелику гірку.
7. Наша оселедець під шубою в плівці в домашніх умовах майже готова. Залишилося тільки акуратно загорнути все рулетом і відправити в холодильник, щоб салат як слід просочився.
Після чого акуратно зніміть плівку і блюдо можна подавати до столу. За бажанням прикрасьте додатково зеленню, наприклад.
Після чого акуратно зніміть плівку і блюдо можна подавати до столу. За бажанням прикрасьте додатково зеленню, наприклад.