Курячий рулет в харчовій плівці
(покроковий рецепт з фото)
Курячий рулет в харчовій плівці - це прекрасна закуска для будь-якого святкового заходу. Велика кількість спецій і соковита начинка зроблять це блюдо одним з найпопулярніших на вашому столі. Рекомендую!
Такий рулет готувати зовсім не складно і досить швидко. Якщо будете готувати "на потім", можна загорнути рулет у харчову плівку і зберігати в холодильнику (до того, як будете смажити на сковороді). Курячий рулет добре поєднується зі свіжими овочами і різними пікантними соусами. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Прошутто - 2 скибочки
- Сухарі паніровочні - 1/6 склянки
- Вишня сушена - 1/4 склянки
- Тімяьн і орегано - 1 За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 2 чайних ложки
- Жовток яєчний - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
Змішайте: подрібнену сушену вишню, панірувальні сухарі, жовток, спеції і дрібно порубаний часник.
Повинна вийти однорідна маса.
У курячої грудях робимо надріз ножем, щоб вийшов плоский пласт. Викладаємо його на харчову плівку, зверху розподіляємо начинку.
Звертаємо грудку в рулет.
Загортаємо рулет в скибочки прошутто.
Тепер щільно обертаємо рулет харчовою плівкою.
Розігрійте масло в сковороді, обсмажте рулетик з усіх боків. Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!