Домашній часниковий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Домашній дріжджовий хліб з приправами і часником прекрасно підійде до борщів, супом і Бульйон. І, звичайно ж, магазинний з ним не зрівняється! раджу, як приготувати домашній часниковий хліб удома.
Опис приготування:
Цей часниковий хліб навіть всередині просочений смачною ароматною заправкою. Завдяки нестандартному підходу до випікання хліб дуже зручно їсти, відламуючи по колу невеликі шматочки. Ідеальний варіант для пікніка!
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Заголовок Бондюель - 200 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 8 грам
- Часник - 1 штука (головка)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Змішайте дріжджі з цукровою пудрою, залийте невеликою кількістю теплої води і залиште на 10 хвилин.
2. Просійте пшеничну і кукурудзяну муку в одну ємність. Додайте сіль і перемішайте до однорідності.
3. Зробіть поглиблення в борошні, Відведіть туди дріжджову суміш і решту воду. Спочатку замісіть тісто ложкою, потім руками. Воно не повинно липнути.
4. Тісто накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин.
5. Для приготування заправки змішайте видавлений часник, сіль, перець, паприку і оливкове масло.
6. Подпиліть стіл борошном, розкачайте тісто завтовшки близько 0, 7 см. Розріжте його на смуги 3-5 см і змастіть їх начинкою.
7. Скрутіть крайню смугу в рулет і почніть обмотувати іншими смугами по колу. Випікайте хліб близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
8. Хліб готовий!