Домашній часниковий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Домашній дріжджовий хліб з приправами і часником прекрасно підійде до борщів, супом і Бульйон. І, звичайно ж, магазинний з ним не зрівняється! раджу, як приготувати домашній часниковий хліб удома.
Цей часниковий хліб навіть всередині просочений смачною ароматною заправкою. Завдяки нестандартному підходу до випікання хліб дуже зручно їсти, відламуючи по колу невеликі шматочки. Ідеальний варіант для пікніка!
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Заголовок Бондюель - 200 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 8 грам
- Часник - 1 штука (головка)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Змішайте дріжджі з цукровою пудрою, залийте невеликою кількістю теплої води і залиште на 10 хвилин.
2. Просійте пшеничну і кукурудзяну муку в одну ємність. Додайте сіль і перемішайте до однорідності.
3. Зробіть поглиблення в борошні, Відведіть туди дріжджову суміш і решту воду. Спочатку замісіть тісто ложкою, потім руками. Воно не повинно липнути.
4. Тісто накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин.
5. Для приготування заправки змішайте видавлений часник, сіль, перець, паприку і оливкове масло.
6. Подпиліть стіл борошном, розкачайте тісто завтовшки близько 0, 7 см. Розріжте його на смуги 3-5 см і змастіть їх начинкою.
7. Скрутіть крайню смугу в рулет і почніть обмотувати іншими смугами по колу. Випікайте хліб близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
8. Хліб готовий!