Рецепт Домашній часниковий хліб фото

Домашній часниковий хліб
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Овочі, Часник
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Домашній дріжджовий хліб з приправами і часником прекрасно підійде до борщів, супом і Бульйон. І, звичайно ж, магазинний з ним не зрівняється! раджу, як приготувати домашній часниковий хліб удома.

Цей часниковий хліб навіть всередині просочений смачною ароматною заправкою. Завдяки нестандартному підходу до випікання хліб дуже зручно їсти, відламуючи по колу невеликі шматочки. Ідеальний варіант для пікніка!

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Заголовок Бондюель - 200 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі сухі - 8 грам
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
домашній часниковий хліб - фото крок 1
1. Змішайте дріжджі з цукровою пудрою, залийте невеликою кількістю теплої води і залиште на 10 хвилин.
домашній часниковий хліб - фото крок 2
2. Просійте пшеничну і кукурудзяну муку в одну ємність. Додайте сіль і перемішайте до однорідності.
домашній часниковий хліб - фото крок 3
3. Зробіть поглиблення в борошні, Відведіть туди дріжджову суміш і решту воду. Спочатку замісіть тісто ложкою, потім руками. Воно не повинно липнути.
домашній часниковий хліб - фото крок 4
4. Тісто накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин.
домашній часниковий хліб - фото крок 5
5. Для приготування заправки змішайте видавлений часник, сіль, перець, паприку і оливкове масло.
домашній часниковий хліб - фото крок 6
6. Подпиліть стіл борошном, розкачайте тісто завтовшки близько 0, 7 см. Розріжте його на смуги 3-5 см і змастіть їх начинкою.
домашній часниковий хліб - фото крок 7
7. Скрутіть крайню смугу в рулет і почніть обмотувати іншими смугами по колу. Випікайте хліб близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
домашній часниковий хліб - фото крок 8
8. Хліб готовий!

Схожі рецепти