Рецепт Долма з капусти фото

Долма з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як виявилося, долма може бути приготовлена ​​не тільки з використанням виноградного листя, але і з використанням капусти, що робить її навіть більше схожою на голубці. Нижче рецепт долми з капусти.

Опис приготування:

Щоб приготувати долму з капусти в домашніх умовах, потрібно розділити процес приготування на три етапи:

1. Підготовка інгредієнтів фаршу і підготовка капусти.

2. Начинку приготувати так, основою якої буде баранячий фарш.

3. Приготування соусу, в котрому буде варитися долма.

4. Приготування долми.

  • Баранина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Капуста - 200 грам(20 листя)
  • Каштани - 8 штук
  • Ізюм - 100 грам
  • Обкладинка - За смаком
  • Айва - За смаком
  • Гранат - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Шафран - За смаком
долма з капусти - фото крок 1
Готуємо інгредієнти. Відварюємо каштани, очищаємо, після чого смажимо на сковороді. Капусту ставимо нудитися в мікрохвильовій печі при максимальній потужності на п'ять хвилин. Рис моєму, баранину пропускаємо через м'ясорубку, лимон моєму, цибуля чистимо і нарізаємо.
долма з капусти - фото крок 2
Готуємо начинку. Заважаємо баранячий фарш, цибуля, Мал, додаємо сіль, перець. Додаємо родзинки і корицю, подрібнені каштани. Загортаємо в листя капусти.
долма з капусти - фото крок 3
Ставимо долму в каструлю. Тим часом готуємо заливку. Через сито пропускаємо зерна граната. Отриманий сік заважаємо з соком лимона, shafranom, розтертої айвою.
долма з капусти - фото крок 4
Додаємо трохи води і заливаємо все в каструлю з долмой. Тепер можна починати гасити на середньому вогні протягом 30 хвилин. Попередньо накриваємо каструлю з долмой кришкою.

Схожі рецепти