Рецепт Дикий кабан в духовці фото

Дикий кабан в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Настільки оригінальне блюдо все ж можна приготувати, якщо постаратися. Так що, якщо у вашій родині є мисливець на дичину, я навчу, як приготувати дикого кабана в духовці! А ви обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Звичайно, це більш американський спосіб приготування цієї страви, тут і бульйон з пакета, і саме м'ясо купувалося вже попередньо обробити, і маринад я брала"хімозний" , з порошку. Однак якщо вам якраз і потрібно мінімум зусиль і", не бруднити руки" , тоді цей рецепт приготування дикого кабана в духовці вам сподобається!

  • М'ясо кабана - 1 кілограм (у мене - шматок реберець, але підійде будь-яка частина, придатна в їжу)
  • Бульйон - 1 літр
  • Маринад - 4 склянки (будь-який на ваш смак. Головне - щоб повністю покривав м'ясо і сприяв його розм'якшення. Я купувала готову суміш і розводила в потрібній пропорції, щоб отримати потрібну кількість)
  • Масло рослинне - 0.3 склянки
дикий кабан в духовці - фото крок 1
1. М'ясо помиємо, обсушити після розморожування, заливаємо маринадом - і нехай ніч коштує в маринаді.
дикий кабан в духовці - фото крок 2
2. Далі нарізаємо м'ясо порційними шматочками (я ділила на кілька реберець), щоб все помістилося в сковорідку, а точніше - в сотейник.
дикий кабан в духовці - фото крок 3
3. У сотейнику доводимо до кипіння масло, після чого обсмажуємо кожен шматочок м'яса.
дикий кабан в духовці - фото крок 4
4. У сусідній сковороді вже обсмажені шматки м'яса заливаємо бульйоном і в духовці доводимо до готовності під кришкою при температурі в 170 градусів.
дикий кабан в духовці - фото крок 5
5. Нарізаємо шматочками поменше, і подаємо до столу, полив залишилися в сковороді бульйоном. Смачного!

Схожі рецепти