Дикий кабан в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Настільки оригінальне блюдо все ж можна приготувати, якщо постаратися. Так що, якщо у вашій родині є мисливець на дичину, я навчу, як приготувати дикого кабана в духовці! А ви обов'язково спробуйте!
Звичайно, це більш американський спосіб приготування цієї страви, тут і бульйон з пакета, і саме м'ясо купувалося вже попередньо обробити, і маринад я брала "хімозний", з порошку. Однак якщо вам якраз і потрібно мінімум зусиль і", не бруднити руки", тоді цей рецепт приготування дикого кабана в духовці вам сподобається!
- М'ясо кабана - 1 кілограм (у мене - шматок реберець, але підійде будь-яка частина, придатна в їжу)
- Бульйон - 1 літр
- Маринад - 4 склянки (будь-який на ваш смак. Головне - щоб повністю покривав м'ясо і сприяв його розм'якшення. Я купувала готову суміш і розводила в потрібній пропорції, щоб отримати потрібну кількість)
- Масло рослинне - 0.3 склянки
1. М'ясо помиємо, обсушити після розморожування, заливаємо маринадом - і нехай ніч коштує в маринаді.
2. Далі нарізаємо м'ясо порційними шматочками (я ділила на кілька реберець), щоб все помістилося в сковорідку, а точніше - в сотейник.
3. У сотейнику доводимо до кипіння масло, після чого обсмажуємо кожен шматочок м'яса.
4. У сусідній сковороді вже обсмажені шматки м'яса заливаємо бульйоном і в духовці доводимо до готовності під кришкою при температурі в 170 градусів.
5. Нарізаємо шматочками поменше, і подаємо до столу, полив залишилися в сковороді бульйоном. Смачного!