Тушкований кабан
(покроковий рецепт з фото)
Любителям дичини присвячується! Перед вами - святковий, але все ж простий рецепт тушкованого кабана! У похідний умовах його готують в казані величезними шматками, а вдома можна і поменше підрізати. Смачно!
Перед вами - простий рецепт тушкованого кабана. Смачне і дуже ситне вийде блюдо, у мене навіть немає сумнівів, що воно може хоч комусь не сподобається, виключаючи вегетаріанців, зрозуміло. Ті ж, хто життя своє не уявляє без м'яса, і завжди не проти спробувати щось новеньке, по достоїнству оцінять цей класичний рецепт. А як приготувати тушкованого кабана в домашніх умовах =- зараз розповім!
- Кабан - 2 кілограма
- Цибуля - 4-6 штук
- Оцет 6% - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Вода - 0.5 склянки
- Томатна паста - 150 грам
1. Підготуємо м'ясо - необхідно обрізати всі "жирні" частини. Частина цього зрізаного жирку викладаємо на дно - не так багато, а тільки так, щоб прикрити це саме дно.
2. Ну а тепер викладаємо шарами м'ясо, присипавши спеціями, і шар цибулі, м'ясо і шар цибулі, і так, поки ваш чавунець не заповниться.
3. Змішаємо оцет, томатну пасту і воду, заливаємо цю суміш в казанок, і під кришкою на маленькому вогні Томім м'ясо не менше двох годин - воно повинно стати дуже м'яким і соковитим.
4. От і все! Смачного!