Десерт на вечерю
(покроковий рецепт з фото)
Після важкого трудового дня обов'язково потрібно побалувати себе смачним і низькокалорійним десертом. Саме тому до вашої уваги зараз пропоную рецепт, як приготувати десерт на вечерю.
Порадуйте своїх рідних на вечерю стаканчиком легкого і смачного десерту. Сил і часу на його приготування у вас піде зовсім нічого. Десерт без сумніву сподобається всім: і діткам, і дорослим. Рецепт приготування дуже простий, замість вишні можна використовувати будь-які інші ягоди. Розповідаю, як приготувати десерт на вечерю - легкий і ніжний.
- Вишня - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Желатин - 3 чайних ложки (швидкорозчинний)
Вишню моєму, видаляємо з неї кісточки. Викладаємо ягоди в чашу блендера, додаємо до них вершки.
Збиваємо-перемелює до отримання однорідної пишної маси.
Доводимо до кипіння молоко, додаємо в нього цукор, розмішуємо. Якщо вам подобаються більш солодкі десерти, цукру додаємо 3 столові ложки.
Прибираємо молоко з вогню, додаємо в нього швидкорозчинний желатин. Ретельно розмішуємо, щоб желатин повністю розчинився. Відставляємо поки в сторонку - нехай остигає.
У остигнула молочно-желатинову суміш додаємо суміш з ягід і вершків.
Ретельно перемішуємо масу і розкладаємо по вазочки або в стакани. Ставимо в холодильник для застигання. Застигає десерт близько 2 годин. Перед подачею можна прикрасити його ягодами, вершками або тертим шоколадом.