Десерт із шампанського
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з шампанського.
Кількість порцій: 2
- Шампанського - 300 мілілітрів
- Сік і tsedra 1 лимона - 1 штука
- Цукру - 2 Ст. Ложки
- Желатину - 20 грам
- Шампанського - 1 Ст. Ложка (для крему)
- Сік 0.25 лимона - 1 штука (для крему)
- Цукру - 1 Ст. Ложка (для крему)
- Вершків жирністю 35% - 75 мілілітрів (для крему)
У сотейник налити 100 мл води, покласти цукор і натерту на дрібній
Тертці цедру лимона. Довести до кипіння.
Зняти з вогню, додати лимонний сік
І желатин. Ретельно розмішати, щоб
Желатин повністю розчинився.
Тертці цедру лимона. Довести до кипіння.
Зняти з вогню, додати лимонний сік
І желатин. Ретельно розмішати, щоб
Желатин повністю розчинився.
Процідити розчин через дрібне сито Влити шампанське. Наповнити келихи накрити їх плівкою і поставити
В холодильник на 2 немає.
В холодильник на 2 немає.
Приготувати крем.
Змішати в мисці шампанське, цукор
І лимонний сік. Влити в вершки і збити
До густої піни. Помістити крем в кулінарний мішок і красиво викласти в келихи з застиглим желе
Змішати в мисці шампанське, цукор
І лимонний сік. Влити в вершки і збити
До густої піни. Помістити крем в кулінарний мішок і красиво викласти в келихи з застиглим желе