Рецепт Десерт із шампанського фото

Десерт із шампанського
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Лимон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти

Рецепт приготування десерту з шампанського.

Кількість порцій: 2
  • Шампанського - 300 мілілітрів
  • Сік і tsedra 1 лимона - 1 штука
  • Цукру - 2 Ст. Ложки
  • Желатину - 20 грам
  • Шампанського - 1 Ст. Ложка (для крему)
  • Сік 0.25 лимона - 1 штука (для крему)
  • Цукру - 1 Ст. Ложка (для крему)
  • Вершків жирністю 35% - 75 мілілітрів (для крему)
десерт із шампанського - фото крок 1
У сотейник налити 100 мл води, покласти цукор і натерту на дрібній
Тертці цедру лимона. Довести до кипіння.
Зняти з вогню, додати лимонний сік
І желатин. Ретельно розмішати, щоб
Желатин повністю розчинився.
десерт із шампанського - фото крок 2
Процідити розчин через дрібне сито Влити шампанське. Наповнити келихи накрити їх плівкою і поставити
В холодильник на 2 немає.
десерт із шампанського - фото крок 3
Приготувати крем.
Змішати в мисці шампанське, цукор
І лимонний сік. Влити в вершки і збити
До густої піни. Помістити крем в кулінарний мішок і красиво викласти в келихи з застиглим желе

Схожі рецепти