Рецепт Желе з шампанського фото

Желе з шампанського
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Апельсин , Желатин , Ананас
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік
Десерти , Желе
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей приголомшливий десерт можна подавати не тільки в новорічну ніч, але і в спеку. Вишукана подача здивує ваших гостей і подарує відмінний настрій. Як приготувати желе з шампанського? дивіться!

Опис приготування:

Я використовувала апельсини і консервований ананас. Але в сезон свіжих фруктів і ягід обов'язково спробуйте приготувати десерт з полуницею, малиною, ківі, банани… Буде дуже смачно. Дітям такий десерт, звичайно ж, краще не давати

  • Шампанське - 1 штука (пляшка)
  • Фрукти - 300-500 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Желатин - 40 грам
желе з шампанського - фото крок 1
1. Половину пляшки шампанського вилийте в ємність і почекайте, поки вийдуть гази.
желе з шампанського - фото крок 2
2. Надішліть желатин в шампанське на 15 хвилин для набухання.
желе з шампанського - фото крок 3
3. Очистіть апельсин від шкірки і зріжте білу м'якоть разом з плівкою. Виріжте часточки без плівки і розріжте кожну на 3 частини.
желе з шампанського - фото крок 4
4. Ананас теж наріжте на невеликі шматочки.
желе з шампанського - фото крок 5
5. У каструлю засипте цукор і налийте залишився шампанське. Варіть на повільному вогні 3-4 хвилини до розчинення цукру. Зніміть з вогню і з'єднайте з желатином. Заважайте до розчинення.
желе з шампанського - фото крок 6
6. У креманки або келихи викладіть фрукти. Залийте їх рідиною і відправте в холодильник на кілька годин до застигання.
желе з шампанського - фото крок 7
7. Перед подачею прикрасьте збитими вершками або гілочкою м'яти.

Схожі рецепти