Закуска до шампанського брют
(покроковий рецепт з фото)
З сухим і несолодким шампанським брют ідеально поєднуються морепродукти. Пропоную спробувати вам оригінальну гарячу закуску з креветками до келиха прекрасного святкового напою. Це чарівно!
Кожен вид шампанського на увазі свою закуску. Легкі і ігристі, солодкі сорти вимагають фруктів і солодкої закуски. Але брют - це зовсім інша справа. Найсухіше і зовсім несолодке шампанське брют ідеально поєднується з морепродуктами, а також теплими закусками. Можете приготувати морський коктейль. Але ця проста на перший погляд закуска набагато смачніше.
Дивіться, як приготувати закуску до шампанського брют.
- Креветки - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Перець гострий - За смаком
- Помідори - 0, 5 кілограма
- Порошок перцю - 0, 5 чайних ложки
- Сир фета - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сир твердий - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Креветкиповинні бути очищеними.
Дрібно поріжте цибулю, часник, червоний перець пекучий. Обсмажте все на оливковій олії.
Додайте терті помідори, спеції (паприка, сіль, перець, орегано) і тушкувати, поки волога зайва не втече.
Виходить густий соус томатний, його поки залиште. Креветкиобсмажте на оливковій олії злегка.
Потім викладіть їх в форму, залийте томатним соусом, натріть зверху твердий сир, покришите фету. Надішліть в розігріту до 180 З духовку на 10-15 хвилин. Подавати готову закуску до шампанського брют можете посипавши зеленню і додавши грінки з білого хліба. Закуска повинна бути гарячою, а шампанське - холодним. Смачного!