Закуска до шампанського
(покроковий рецепт з фото)
Закуска до шампанського може бути найрізноманітнішою: сирна, фруктова або комбінована. Я пропоную зробити закуску до цієї благородної напою з фруктів і всього за 15 хвилин.
Якщо до вас прийшли гості з шампанським і фруктами - ви можете швидко приготувати закуску. Наріжте фрукти кільцями і зробіть красиву викладку. Фрукти можуть бути самі різні на ваш смак і ті, які є в наявності.
- Апельсини - 2 штуки
- Ківі - 2-3 штук
- Вишня - 200 грам
1. Для цієї закуски можна використовувати будь-які фрукти, в тому числі тропічні. З холодним шампанським вони все будуть ідеально поєднуватися. У мене були апельсини, ківі і заморожена вишня і я всього за 15 хвилин приготувала відмінну закуску.
2. Нарізаємо апельсини кільцями, не знімаючи шкірки (так вони довше збережуть сік). Чистимо ківі і також шаткуємо кільцями не товще 4мм. Викладаємо на блюдо відразу апельсини, а потім внутрішнім шаром ківі. Форму викладки вибирайте самі. Мені захотілося романтики і я вирішила зробити форму серця.
3. У мене була в запасі заморожена вишня. Якщо дати їй постояти на столі близько 10-15 хвилин, то можна безперешкодно витягнути кісточки, не порушуючи форму. Я так і зробила.
4. Вишню можна замінити будь-яким виноградом (для контрасту з зеленим ківі і помаранчевим апельсином підійде червоний виноград) - це за вашим бажанням. Зараз якраз сезон винограду, тому сміливо можете викладати його в середину.
5. От і все - закуска до шампанського готова! Дуже просто і швидко!