Рецепт Канапе до шампанського на швидку руку фото

Канапе до шампанського на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Морепродукти, Вершкове масло, Ікра
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На святковий стіл, День народження, Новий рік

У моїх запасах завжди є пляшечка вина або шампанського, яку можна відкрити з приводу приходу гостей. А що ж подати до алкоголю? розповім, як приготувати канапе до шампанського на швидку руку.

В якості закуски можна зробити фруктову, м'ясну або сирну нарізку. Мені подобається дивувати і балувати своїх гостей, тому намагаюся робити швидкі, але оригінальні закуски, однією з таких і є канапе. Використовую для приготування червону ікру (можна і чорну), зелене масло і звичайний житній хліб (можна білий), який вирізаю спеціальною формою для печива.

  • Ікра червона - 40 грам
  • Чорний хліб - 5 скибочок
  • Зелене масло - 3 Ст. Ложки
  • Салатні листя - 10 штук
канапе до шампанського на швидку руку - фото крок 1
1. Хліб використовую чорний з насінням, мені дуже подобається його смак. Нарізаю його шматочками, спеціальною формою для печива вирізаю формочки з м'якушки.
канапе до шампанського на швидку руку - фото крок 2
2. Листя салату мою і витираю серветками, викладаю їх на тарілку: це буде основа.
канапе до шампанського на швидку руку - фото крок 3
3. Заготовки із хлібної м'якушки змащую зеленим маслом (можна і звичайним) і викладаю на салатні листя.
канапе до шампанського на швидку руку - фото крок 4
4. На кожен шматочок по центру викладаю невелику кількість червоної ікри.
канапе до шампанського на швидку руку - фото крок 5
5. Акуратно розмазую ікру по всій поверхні, після чого відразу подаю канапе до столу.

Схожі рецепти