Рецепт Данський «пиріг мрії» фото

Данський «пиріг мрії»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви любите експериментувати на кухні з десертами? Тоді хочу розповісти про один дуже цікавому і зовсім нескладному рецепті пирога. У нього насичений смак, приголомшливий аромат і апетитний вигляд!

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами дивовижним варіантом, як приготувати датський"Пиріг мрії" . Саме так перекладається його оригінальна назва, і повірте, названий він так не дарма. Приголомшливе поєднання ніжного коржа і кокосового начинки з коричневим цукром припаде до смаку як дорослим, так і малюкам. А головне, що спекти його абсолютно нескладно, так що рекомендую рецепт на замітку!

  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Вершкове масло - 50 грам(+ 125 грам)
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка(150 мл. В тісто, інше - отбензініванія)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Коричневий цукор - 200 грам
  • Кокосова стружка - 100 грам
данська
1. У глибокій мисці з'єднайте яйця з цукром, збийте їх вінчиком.
данська
2. Розтопіть і остудіть вершкове масло. Додайте його до яєць разом з молоком. Перемішайте все до однорідності. Для аромату додайте ванільний екстракт.
данська
3. Введіть просіяне з розпушувачем борошно і ретельно збийте-перемішайте тісто. Підготуйте жароміцних форму, застелену пергаментом. Вилийте тісто у форму, розрівняйте і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
данська
4. Для начинки розтопіть в невеликому сотейнику вершкове масло.
данська
5. Додайте молоко і коричневий цукор. Перемішайте як слід.
данська
6. Всипте кокосову стружку. Зніміть сотейник з вогню.
данська
7. Дістаньте форму з пирогом з духовки і акуратно викладіть топпинг. За допомогою ножа або лопатки розподіліть його рівно. Знову відправте все в духовку, запікайте ще хвилин 10.
данська
8. Перед подачею пиріг остудіть і наріжте порційними шматочками. Смачного!

Схожі рецепти