Цвітна капуста з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Представляю вам рецепт, який розповість, як приготувати кольорову капусту з креветками. Приготування страви за цим рецептом не займе багато часу, а смачний результат не змусить себе довго чекати.
Пропоную вашій увазі один цікавий рецепт, завдяки якому на вечерю ви можете приготувати справжній шедевр. А готувати ми будемо кольорову капусту з креветками. Родзинкою цієї страви є незвичайний смак, а також швидкість і простота в приготуванні.
- Кольорова капуста - 1 штука (коб)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Sparzha - 300 грам
- Креветки - 300 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка (тертий)
- Апельціновая цедра - 1/2 чайних ложки
- Сік апельсиновий - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Яйця курячі - 2 штуки
У невеликій ємності змішайте соєвий соус, імбир, цедру і сік апельсина, мед і чайну ложку оливкової олії. Соус перемішайте до однорідності і залиште настоюватися.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття, за допомогою блендера подрібніть її. Слідкуйте за тим, щоб залишалися невеликі гранули розміром з рис, інакше вийде каша.
На сковороді розігрійте невелику кількість масла, обсмажте креветки протягом 1 хвилини.
Подрібніть цибулю, надішліть на сковороду обсмажувати до м'якого, напівпрозорого стану.
Надішліть до цибулі терту моркву і спаржу. Обсмажуйте протягом 2 хвилин.
До овочів додайте подрібнену капусту, перемішайте і готуйте 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
В окремій ємності збийте яйця. Капусту з овочами посуньте з однієї половини сковороди, обсмажте яйце.
На сковороду відправте креветки і соус, перемішайте. Приберіть сковороду з вогню. Зачекайте 1-2 хвилини, щоб всі смаки і аромати страви "подружилися", подавайте до столу.