Цвітна капуста з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування цвітної капусти з гарбузом мені підказала моя подружка-вегетаріанка. Вона додає ще каррі і страва виходить зовсім незвичайне. Я зробила більш класичне блюдо.
Я цю кольорову капусту з гарбузом готую, коли хочеться чогось незвичайного. В оригінальному рецепті гарбуза було більше, але в відварному вигляді вона робить блюдо солодкуватим, так що смак специфічний. Тим більше в поєднанні з каррі. Я ж зробила більш зрозуміле для наших людей блюдо. Спробуйте!
- Кольорова капуста - 1 штука(1 вилок)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Гарбуз - 100 грам (можна і більше, на ваш смак)
- Спеції - 1 За смаком
1. Відваримо гарбуз і кольорову капусту. Капусту ділимо на суцвіття, м'яку гарбуз трьом на тертці. Обсмажити разом з подрібненими цибулею і морквою на олії.
2. Тепер додамо квасоля і помідор. Вливаємо трохи води, і на маленькому вогні тушкуємо до готовності під кришкою. Спеції додамо за смаком в кінці готування.
3. Готово! Смачного!