Рецепт Cпаржа з ​​помідорами фото

Cпаржа з ​​помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Птах , Спаржа
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Cпаржа з ​​овочами готується дуже просто і швидко. Це - смачне вегетаріанське блюдо сподобається не тільки тим, хто не їсть м'яса. Спробуйте! Дуже смачно!

Опис приготування:

Для приготування спаржі з овочами спочатку промийте спаржу, обсмажте на олії. Якщо спаржа була замороженою, не хвилюйтесь, відразу висипається її в сковороду. Якщо свіжа - добре помийте перед тим, як викласти в сковороду для обсмажування.

Додати сіль, поперчіть і тушкуйте під закритою кришкою десять хвилин.

Поки спаржа гаситься, візьміть гострий перчик, очистіть його від насіння і наріжте маленькими шматочками.

Промийте і поріжте часточками помідори.

Додайте приготовані перець і помідори до спаржі.

Потім додайте томатну пасту, перемішайте все і тушкуйте ще десять хвилин.

Спаржа з ​​овочами готова! вид, як швидко і просто. Якщо ви не любите гострі страви, можете замінити перець чилі зеленою цибулею.

Смачного!

  • Sparzha - 300-400 грам
  • Перець чилі - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Помідори - 1-2 штук
Для приготування спаржі з овочами спочатку промийте спаржу, обсмажте на олії. Якщо спаржа була замороженою, не хвилюйтесь, відразу висипається її в сковороду. Якщо свіжа - добре помийте перед тим, як викласти в сковороду для обсмажування.

Додати сіль, поперчіть і тушкуйте під закритою кришкою десять хвилин.

Поки спаржа гаситься, візьміть гострий перчик, очистіть його від насіння і наріжте маленькими шматочками.

Промийте і поріжте часточками помідори.

Додайте приготовані перець і помідори до спаржі.

Потім додайте томатну пасту, перемішайте все і тушкуйте ще десять хвилин.

Спаржа з ​​овочами готова! вид, як швидко і просто. Якщо ви не любите гострі страви, можете замінити перець чилі зеленою цибулею.

Смачного!

Схожі рецепти