Cпаржа з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливе блюдо швидкого приготування. Сподобається тим дамам, які хочуть схуднути, а так же вегетаріанцям.
Перед приготуванням цієї страви виберіть, яку саме спаржу ви будете використовувати. Якщо ви вирішили гасити з овочами заморожену спаржу, то її не варто розморожувати, вона добре розморозитися в сковороді. Якщо ви скористаєтеся свіжої, то не забудьте її добре помити перед приготуванням і нарізати шматочками.
Отже, залийте сковороду рослинною олією, будь-яким на ваш смак.
Викладіть спаржу і накрийте кришкою. Спочатку тушкуйте спаржу на середньому вогні, щоб вона не почала подгарать, а тільки пом'якшала.
Поки спаржа гаситься, займемося овочами. Почистіть ріпчасту цибулю і дрібно наріжте. Додайте до спаржі, зніміть кришку і трохи обсмажити цибулю, як тільки він стане м'яким, можете знову накрити овочі кришкою. Щоб вони не подгаралі, додайте дві-три столових ложок кип'яченої води.
Потім наріжте помідори Черрі, на половинки або четвертинки.
Почистіть від насіння перець Чилі і дрібно наріжте.
Додайте помідори і перець Чилі до овочів. Додати сіль, поперчіть блюдо і накрийте кришкою.
Спаржа з овочами гаситися десять хвилин. Раджу, зрідка помішувати і, якщо овочі починають подгарать, підливати водички. Помідори дадуть сік, чому вийде прекрасний овочевий соус.
Спаржа з овочами подається як самостійне блюдо, так і з гарніром. Особливо добре йде з каротфельним пюре.
Смачного.
- Sparzha - 350 грам
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Отже, залийте сковороду рослинною олією, будь-яким на ваш смак.
Викладіть спаржу і накрийте кришкою. Спочатку тушкуйте спаржу на середньому вогні, щоб вона не почала подгарать, а тільки пом'якшала.
Поки спаржа гаситься, займемося овочами. Почистіть ріпчасту цибулю і дрібно наріжте. Додайте до спаржі, зніміть кришку і трохи обсмажити цибулю, як тільки він стане м'яким, можете знову накрити овочі кришкою. Щоб вони не подгаралі, додайте дві-три столових ложок кип'яченої води.
Потім наріжте помідори Черрі, на половинки або четвертинки.
Почистіть від насіння перець Чилі і дрібно наріжте.
Додайте помідори і перець Чилі до овочів. Додати сіль, поперчіть блюдо і накрийте кришкою.
Спаржа з овочами гаситися десять хвилин. Раджу, зрідка помішувати і, якщо овочі починають подгарать, підливати водички. Помідори дадуть сік, чому вийде прекрасний овочевий соус.
Спаржа з овочами подається як самостійне блюдо, так і з гарніром. Особливо добре йде з каротфельним пюре.
Смачного.