Рецепт Cпаржа з ​​овочами фото

Cпаржа з ​​овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Приголомшливе блюдо швидкого приготування. Сподобається тим дамам, які хочуть схуднути, а так же вегетаріанцям.

Опис приготування:

Перед приготуванням цієї страви виберіть, яку саме спаржу ви будете використовувати. Якщо ви вирішили гасити з овочами заморожену спаржу, то її не варто розморожувати, вона добре розморозитися в сковороді. Якщо ви скористаєтеся свіжої, то не забудьте її добре помити перед приготуванням і нарізати шматочками.

Отже, залийте сковороду рослинною олією, будь-яким на ваш смак.

Викладіть спаржу і накрийте кришкою. Спочатку тушкуйте спаржу на середньому вогні, щоб вона не почала подгарать, а тільки пом'якшала.

Поки спаржа гаситься, займемося овочами. Почистіть ріпчасту цибулю і дрібно наріжте. Додайте до спаржі, зніміть кришку і трохи обсмажити цибулю, як тільки він стане м'яким, можете знову накрити овочі кришкою. Щоб вони не подгаралі, додайте дві-три столових ложок кип'яченої води.

Потім наріжте помідори Черрі, на половинки або четвертинки.

Почистіть від насіння перець Чилі і дрібно наріжте.

Додайте помідори і перець Чилі до овочів. Додати сіль, поперчіть блюдо і накрийте кришкою.

Спаржа з ​​овочами гаситися десять хвилин. Раджу, зрідка помішувати і, якщо овочі починають подгарать, підливати водички. Помідори дадуть сік, чому вийде прекрасний овочевий соус.

Спаржа з ​​овочами подається як самостійне блюдо, так і з гарніром. Особливо добре йде з каротфельним пюре.

Смачного.

  • Sparzha - 350 грам
  • Помідори черрі - 5-6 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
Перед приготуванням цієї страви виберіть, яку саме спаржу ви будете використовувати. Якщо ви вирішили гасити з овочами заморожену спаржу, то її не варто розморожувати, вона добре розморозитися в сковороді. Якщо ви скористаєтеся свіжої, то не забудьте її добре помити перед приготуванням і нарізати шматочками.

Отже, залийте сковороду рослинною олією, будь-яким на ваш смак.

Викладіть спаржу і накрийте кришкою. Спочатку тушкуйте спаржу на середньому вогні, щоб вона не почала подгарать, а тільки пом'якшала.

Поки спаржа гаситься, займемося овочами. Почистіть ріпчасту цибулю і дрібно наріжте. Додайте до спаржі, зніміть кришку і трохи обсмажити цибулю, як тільки він стане м'яким, можете знову накрити овочі кришкою. Щоб вони не подгаралі, додайте дві-три столових ложок кип'яченої води.

Потім наріжте помідори Черрі, на половинки або четвертинки.

Почистіть від насіння перець Чилі і дрібно наріжте.

Додайте помідори і перець Чилі до овочів. Додати сіль, поперчіть блюдо і накрийте кришкою.

Спаржа з ​​овочами гаситися десять хвилин. Раджу, зрідка помішувати і, якщо овочі починають подгарать, підливати водички. Помідори дадуть сік, чому вийде прекрасний овочевий соус.

Спаржа з ​​овочами подається як самостійне блюдо, так і з гарніром. Особливо добре йде з каротфельним пюре.

Смачного.

Схожі рецепти