Рецепт Cпаржа в томатному соусі фото

Cпаржа в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Спаржа
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть експериментувати на кухні? Тоді пропоную вам приготувати досить рідкісне, але вельми смачне і корисне блюдо - спаржа в томатному соусі.

Спаржа в томатному соусі в домашніх умовах - не найпопулярніший блюдо. Почасти через відсутність її в кулінарній традиції і нашої місцевості, почасти через вартість. Однак бажання відкривати нові горизонти часом сильніше усталених смакових пристрастей.

1. Для початку необхідно поставити на вогонь каструлю з водою і довести до кипіння.

2. Тим часом вимити спаржу і розрізати. Якщо на кінчику ніжки вона занадто жорстка, тоді її можна очистити.

3. Воду злегка посолити і відправити туди спаржу буквально на 3 хвилини. Потім спаржу дістати і відкласти в сторону. Цю воду можна використовувати для приготування макаронів.

4. На сковороду налити трохи рослинного масла.

5. Часник очистити і подрібнити. Надіслати на сковороду і трохи обсмажити.

6. За цей час можна вимити і нарізати дрібними кубиками очищені від шкірки помідори.

7. Додати на сковороду і обсмажити близько 3 хвилин.

8. В окремій мисочці з'єднати томатну пасту, цукор, щіпку солі. Додати трохи теплої води і ретельно перемішати. Надіслати все це на сковороду.

9. Залишилося додати сушені або свіжі трави і ретельно перемішати. Тепер можна викласти на сковороду спаржу і довести до готовності.

Рецепт приготування спаржі в томатному соусі підійшов до кінця. Подавати її можна з макаронами або улюбленим м'ясним блюдом, наприклад.


  • Sparzha - 300 грам
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Помідори - 2-3 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Базилік - 1 щіпка
  • Орегано - 1 щіпка
Спаржа в томатному соусі в домашніх умовах - не найпопулярніший блюдо. Почасти через відсутність її в кулінарній традиції і нашої місцевості, почасти через вартість. Однак бажання відкривати нові горизонти часом сильніше усталених смакових пристрастей.

1. Для початку необхідно поставити на вогонь каструлю з водою і довести до кипіння.

2. Тим часом вимити спаржу і розрізати. Якщо на кінчику ніжки вона занадто жорстка, тоді її можна очистити.

3. Воду злегка посолити і відправити туди спаржу буквально на 3 хвилини. Потім спаржу дістати і відкласти в сторону. Цю воду можна використовувати для приготування макаронів.

4. На сковороду налити трохи рослинного масла.

5. Часник очистити і подрібнити. Надіслати на сковороду і трохи обсмажити.

6. За цей час можна вимити і нарізати дрібними кубиками очищені від шкірки помідори.

7. Додати на сковороду і обсмажити близько 3 хвилин.

8. В окремій мисочці з'єднати томатну пасту, цукор, щіпку солі. Додати трохи теплої води і ретельно перемішати. Надіслати все це на сковороду.

9. Залишилося додати сушені або свіжі трави і ретельно перемішати. Тепер можна викласти на сковороду спаржу і довести до готовності.

Рецепт приготування спаржі в томатному соусі підійшов до кінця. Подавати її можна з макаронами або улюбленим м'ясним блюдом, наприклад.

Схожі рецепти