Cisco (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати Сискан - кукурудзяні коржі. Це класичне блюдо чеченської кухні. Залишайтеся з нами і ви дізнаєтеся всі секрети і тонкощі приготування цієї страви.
Унікальність цього рецепта полягає в тому, що Сискан має свій автентичний смак, який не є притаманним більше ніякому іншому блюду. Такі коржі з кукурудзяного борошна можна вживати вприкуску до перших страв, також можна експериментувати з начинкою. Наприклад, коржі можна начинити сиром, зеленню і часником, і тоді Сискан вже буде самостійною стравою, яке прекрасно впишеться в будь-який раціон. Пробуйте, не бійтеся експериментувати і тоді все у вас вийде!
- Заголовок для палітурки - 500 грам
- Вода - 450 грам
- Сіль - 2 щіпки
1
У глибокій мисці змішайте кукурудзяну муку, сіль і воду, замісіть тісто. Залиште його на 30 хвилин в теплому місці.
2
Готове тісто розминаємо і формуємо коржі. На деко застилає папір для випікання і викладаємо коржі. Випікаємо до готовності в духовці. Також можна приготувати Сискан над розжареним вугіллям. Смачного!